Over mijzelf

In tal van managementfuncties heb ik samengewerkt met mensen met diverse achtergronden. Naast mijn werkzaamheden heb ik aan de Rijksuniversiteit te Groningen een bacheloropleiding Filosofie en aan de Internationale School voor Wijsbegeerte de beroepsopleidingen  Filosofisch Practicus en Socratisch Gespreksleider succesvol afgerond. Met deze bagage richt ik me in mijn filosofische praktijk nu op mijn passies: filosofie en in gesprek zijn met mensen. In deze soms hectische en onrustige tijden samen met mijn bezoekers echt stilstaan bij en nadenken over (levens)vragen die er toe doen, geeft me inspiratie, energie en rijkdom. Ik voel mij een bevoorrecht mens dit te mogen doen.

Ik voer de gesprekken rustig, open en met aandacht in een veilige omgeving waar alles gezegd mag worden.

Laten we ons samen verwonderen!
‘Een eyeopener voor mij was de ontdekking dat ik een hele veilige omgeving voor mezelf heb gecreëerd en daar was ik me niet van bewust.’
Lees wat bezoekers zeggen

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek in kosteloos en vrijblijvend. Stuur hiervoor gerust een e-mail naar info@roelklopstra.nl of bel me op mijn mobiele nummer 06 – 51440372. In het kennismakingsgesprek wordt samen aan de hand van de kwestie die de bezoeker naar voren brengt, besproken of het zinvol is een traject van een aantal gesprekken te starten.

Bedrijven en organisaties die overwegen een medewerker een traject aan te bieden, of die overwegen een groeps- /teamgesprek te laten begeleiden, worden ook gevraagd een kennismakingsgesprek aan te vragen. Op basis van het kennismakingsgesprek kan dan de offerte worden gemaakt.